Árakról általában

Mennyibe kerül a LED csillagos égbolt?

LED csillagos égbolt árak

A led csillagos égbolt meglehetősen élethűen visszaadva a nyár esti tiszta csillagos égbolt hangulatát, az álmennyezet különböző méretű (5-10mm), színárnyalatú (hideg és meleg fehér) és különböző szögben fényt sugárzó LED-ek felhasználásával készül. A felület, amelybe a ledek elhelyezésre kerülnek, lehet fa vagy műanyag, valamint festett vagy dekorfóliázott. A "csillagok" tündöklése beépített vezérlővel működik, amely véletlenszerűen kialakított led csoportokat tetszés szerint előzetesen kiválasztott sebességgel és időtartammal működteti. A ledek elhelyezkedése a csillagos álmennyezetben véletlenszerű, de egyenletes eloszlású négyzetméterenként. Az álmennyezet formája síkban tetszőleges lehet, egyszerűbb formákkal, mint például kör, négyzet vagy téglalap. Nagyon tetszetős az egyedi kívánság szerint készített hullámvonal, virág vagy akár üstökös alak. A led csillagos égbolt mérete is ízlés szerint alakítható, nincs megkötés sem szélességben, sem hosszúságban.

Legújabb design a 3D-s térbeli kialakítású LED-es csillagos égbolt, amely lehet csiga, térbeli hullám vagy negyedkörívben a mennyezetről az oldalfalra fekvő csillagos égbolt.

A ledes csillagos égboltot, mint egy komplett álmennyezetet szerelünk fel a helyszínen, tehát nem szükséges előzetesen gipszkarton álmennyezet készítése, hanem csupán a mennyezetre kerül felrögzítésre az általunk kompletten elkészített csillagos égbolt panel.

A ledes csillagos égbolt nagy előnye a száloptikás kivitelezésűvel szemben, hogy nem csak dekorelemként, de fővilágításként is használható a benne található 150 led négyzetméterenként (kb egy 25W-os izzó fényerejével világít négyzetméterenként), valamint 8 különböző fényeffektet és egyéb vezérlést lehet végrehajtani a ledes égbolton, így téve még élethűbbé a látványt, mely a szobában elénk tárul.

A ledes csillagos égbolt felszereléséhez elegendő a 230V-es hálózati vezetékkel való kiállás a felszerelési felületen, villamos bekötése megegyezik egy csillár bekötésével.

A ledes csillagos égbolt a megfelelő felületi kezelésnek megfelelően vizes helységekbe is felszerelhető.

A ledes csillagos égbolt minden eleme egyedi aprólékos munkával készül, szegedi műhelyünkben.

A LED-es csillagos égbolt ára 4 négyzetméternél nagyobb méret esetén 90.000,-Ft+ÁFA/négyzetméter, 4 és 2 négyzetméter nagyság között 100.000,-Ft+ÁFA/négyzetméter, a 2 négyzetméternél kisebb égboltok esetében 120.000,-Ft + ÁFA/négyzetméter az ár.

A led álmennyezet négyzetméter ára az alábbiakat tartalmazza:

  • az álmennyezetet fehér színre festve,
  • 150 db ledet négyzetméterenként,
  • a ledek elhelyezését az álmennyezet felületbe,
  • az összevezetékezését a ledeknek,
  • a párnafákat a rögzítő fülekkel és csavarokkal,
  • 12 V DC stabilizált egyenirányú tápegységet,
  • felszerelési és beüzemelési utasítást, valamint
  • 1 év teljeskörű garanciát.

A felszerelés mindösszesen néhány órát vesz igénybe, amely nem jár nagyobb szennyeződéssel, mint egy lapraszerelt bútor összeszerelése. A téglalap és négyzet formáknál bonyolultabb formák kivitelezési díja alapdíj + 9.000,-Ft+ÁFA/négyzetméter.

Vizes helységekbe (medence, jakuzzi, fürdőkád, tusoló fölé) történő kialakítás díja: +8.000,-Ft+ÁFA/négyzetméter.

A fehérre festés díját az alapár tartalmazza, ezen felül a világos (bézs színek) +3.500,-Ft+ÁFA/négyzetméter, sötét és erőteljes színek esetén (pl: kék, zöld, lila és metál színek) +6.500,-Ft+ÁFA/négyzetméter, a festés ára tartalmazza a kiválasztott festéket is. A festés, amely tartalmaz 2 réteg alapozó, 2 réteg festék és 2 réteg vízálló és kosztaszító felületet, amely könnyedén takarítható, így válik tökéletesen homogén felületté a csillagos égbolt alapja, amelyekbe a ledek kerülnek behelyezésre. A csillagos égbolt alap színe tetszés szerinti lehet, általában Caparol, Dulux, Tikkurila márkájú festéket használunk az Ön által elképzelt szín megvalósításához.

A csillagos égbolt effekt, valamint további 7 program lejátszásához a vezérlő elektronika és a távirányító összesen: 9.300,-Ft+ÁFA.

A fentieken kívül lehetséges peremvilágítás (akár RGB-s színváltós is) és LED-es szpotvilágítás fővilágításnak elhelyezése a csillagos égboltba.

A festés és a LED-ek elhelyezése a csillagos égboltban lehetséges csillagkép vagy effektfestés kivitelezésével is.

A fenti árak tájékoztató jellegűek.

További információ:

ertekesites@ledcsillagoseg.hu

Tel: +36-20/350-8968